Proudmom

Proudmom

Zwanger en na je zwangerschap zo snel mogelijk weer fit worden? Dat kan via Proudmom.

iMprOVE4Result werkt samen met proudmom. Wij verzorgen de personal trainingen voor deze regio.

Over ProudMom
ProudMom biedt een work-life pakket voor ambitieuze vrouwen om na de zwangerschap de balans te vinden tussen carrière en gezin. Door het work-life pakket als preventieactiviteit aan te bieden aan werkgevers en verzekeraars, voorkomt ProudMom zwangerschapsgerelateerd uitval en verzuim, verlaagt zij bijkomende (zorg)kosten en stimuleert zij de doorgroei van vrouwelijk toptalent.

Bewijsvoering
Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir is de eerste verzekeraar die het work-life pakket kosteloos aanbiedt aan haar zwangere verzekerden. Sinds de start in juli 2012 hebben al bijna 300 carrièremoeders gebruik gemaakt van het work-life pakket. Eind 2012 werd Movir voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Beste Inkomensverzekeraar door brancheorganisatie Adfiz, nu mede dankzij het work-life pakket van ProudMom.

Kernwaarden
Preventief – Door in een vroeg stadium op te treden wordt het risico op uitval en verzuim verkleind. Zo worden kosten van symptoombestrijding geminimaliseerd of zelfs voorkomen.
Kwalitatief – Kwaliteit is voor ProudMom een actief werkwoord. Het is een voorwaarde om succesvol te opereren in het topsegment.
Persoonlijk – Iedere carrièremoeder kampt met persoonlijke uitdagingen. Daarom staat zij bij ProudMom altijd centraal.
Integraal – Zwangerschapsgerelateerde klachten kunnen van zowel fysieke als mentale aard zijn en hangen vaak met elkaar samen. ProudMom brengt beide synergetisch terug in balans.
Geconcentreerd – ProudMom richt zich specifiek op de meest kritieke fase na de zwangerschap. Daar is niet alleen het risico op uitval en verzuim maar ook de effectiviteit van het work-life pakket het grootst.

Work-life pakket
Na de zwangerschap komt er een hoop op je af. De nieuwe situatie en de zorg voor een kind vragen veel van jou en je partner. Bovendien wil je na het zwangerschapsverlof op het werk gewoon weer de oude zijn. Het work-life pakket van ProudMom helpt jou daarbij.

Het work-life pakket bestaat uit work-life coaching (3 uur), back-in-shape training (3 uur) en voedingsadvies (2 uur) waarvan je tot 12 maanden na de zwangerschap gebruik maakt. Samen met een exclusieve work-life coach, personal trainer en voedingsadviseur van ProudMom ga jij aan de slag om rust, focus en de balans te vinden tussen carrière en gezin.

Waar en wanneer je van de verschillende onderdelen gebruik maakt bepaal je zelf. Daarnaast houdt het ProudTeam bij de match-making met onze professionals altijd rekening met jouw wensen en behoeftes. Binnen no time heb jij de regie weer in eigen hand.

kijk voor meer informatie op www.proudmom.nl

kracht

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2017 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond