Orthomoleculaire voeding- en suppletie

Orthomoleculaire voeding- en suppletie

Orthomoleculaire voeding is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In het advies wordt niet alleen gekeken naar de macronutriënten zoals koolhydraten, vetten, eiwitten en de calorieën die je binnen krijgt, maar ook naar de micronutriënten zoals vitaminen, minerale en spoorelementen. Daarna wordt er gekeken naar de zuur-base balans in je lichaam en evt. met behulp van bloedanalyse tekorten opgespoord.

Voor wie: Veel mensen hebben vage klachten waar ze te lang mee doorhobbelen. Ze hebben er altijd een verklaring voor door teveel stress, of ‘het zal wel verminderde weerstand zijn’. Deze vage klachten zijn vaak een teken van tekorten in het lichaam. We ervaren ze inmiddels al normaal, terwijl ze dat niet zijn. De meeste mensen ondernemen pas stappen als het allemaal al in een verder stadium is, waarbij de klachten duidelijk hinderend zijn, maar ben je eigenlijk al heel laat. Door je lichaam te geven wat hij nodig heeft kunnen vage klachten zoals vermoeidheid, warrig/ afwezigheid, spierkrampen, waterige ontlasting of juist moeilijke stoelgang, klachten die aan hormonen worden toebedeeld, vaak heel snel verdwijnen. En het verschil merk je pas zodra je je echt beter voelt.

Orthomoleculaire voedings- en suppletie adviezen zijn niet direct bedoeld als behandeling, maar vooral ook ter voorkoming van ziekten of het verergeren van klachten, voordat ze echt een probleem veroorzaken. Het gaat om het optimaliseren van je voedingspatroon en de werking van je darm zodat je weer meer energie hebt, lekkerder in je vel zit en van je vage klachten afkomt.

‘Let food be thy medicineand medicine be thy food.’

Hippocrates

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2018 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond