Personal training

Personal training

Personal training is 1 op 1 begeleiding onder 1 van onze trainers. Door de persoonlijke begeleiding is alle aandacht gericht op het behalen van jouw doelstelling. Of dit nou gaat om afvallen, sterker worden, of herstellen van een blessure.

Nadat de doelen duidelijk zijn, wordt tijdens een intake de beginsituatie bepaald. Gewicht en vet% (evt. een hormonale meting) worden gemeten en we gaan testen hoe je de basisoefeningen beheerst en welk gewicht daarbij hoort.

Je traint om je doelstelling te behalen. Of dit nou afvallen, sterker worden, meer conditie of fitter worden is. Dat betekent dat je dus ook na elke training iets beter zou moeten worden. Doordat we met personal training je programma continu kunnen aanpassen, zal je dus ook de meest gerichte resultaten kunnen boeken. Uiteraard is het ook van belang dat je naast de paar uurtjes in de maand die je bij ons aan je doelen werkt, dit ook doorvoert in je dagelijks leven voor blijvend resultaat. Wij helpen je om te zoeken naar de manier dat dit zonder er echt veel moeite voor te moeten doen, ingepast kan worden.

Uiteraard is Personal Training zeer geschikt om specifiek naar doelen te werken, maar voor sommigen werkt het motiverend om met anderen samen te trainen. Hiervoor zijn de smallgroup trainingen.

kracht

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2017 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond