Weightliften

Weightliften

Weightlifting is het verplaatsen van een gewicht van de grond tot boven je hoofd.

Er zijn 2 verschillende onderdelen in het weightliften. De Snatch en de Clean en Jerk. Om deze olympische lifts uit te kunnen voeren is een belangrijke basiskracht nodig en vooral heel veel techniek.

Weightlifting kan een onderdeel zijn van een trainingsprogramma, maar ook als sport beoefend worden.

Weightlifting wordt veel gebruik om prestaties te verbeteren in verschillende sporten. Het verbeterd enorm de kracht, houding, explosiviteit, mobiliteit en manier van bewegen. Hierdoor is weightlifting uitermate geschikt om beter te gaan presteren in verschillende takken van sport. Mits de techniek goed en veilig aangeleerd en uitgevoerd wordt.

Daarnaast is Olympisch gewichtheffen een sport. Om de techniek en kracht te verbeteren en uit te breiden bieden wij verschillende trainingsprogramma’s, afhankelijk van je doelstelling.Ter voorbereiding op een wedstrijd zal de training er anders uitzien dan als onderdeel van een trainingsschema om te verbeteren in een specifieke sport.

Wedstrijdbegeleiding:
Wil je de leren wat gewichtheffen voor jou kan betekenen. Wil je de 2 onderdelen verbeteren en meer gewicht kunnen verplaatsen of zou je specifiek willen trainen naar een wedstrijd? Dan kunnen wij je daarbij helpen.

lifting

 

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2017 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond