Ellen Gussinklo

Ellen Gussinklo

Ellen Gussinklo

Vanuit mijn interesse in sport hou ik me al jaren bezig met uitzoeken hoe ik mijn eigen prestaties kan verbeteren. Ik heb verschillende sporten gedaan om me te specialiseren en de ervaringen te kunnen gebruiken bij sporters op verschillende gebieden. Naast het sporten heb ik opleidingen gevolgd om mij verder te ontwikkelen als Personal Trainer. Waaronder de opleidingen van The Overloadprinciple.com.

Sportervaringen:
Tijdens mijn deelname aan de ultimate fitness challenge, ben ik in aanraking gekomen met survivalruns. Ik heb 1 jaar BSC (7 km) gelopen en ben verdergegaan naar de RUC (12 km), met als afwisseling in de zomer triathlons voor de lol. Bij deze sporten komt veel kracht, snelheid, looptechniek en aangepaste voeding kijken.

Door mijn specialisatie op het gebied van Personal Training werd ik erg nieuwsgierig hoe het is om een keer helemaal af te trainen. (een zo laag mogelijk vetpercentage te krijgen) en heb ik meegedaan aan een bodyfitness wedstrijd. Vooral om te ervaren wat het is om extreem op dieet te zijn en daarnaast nog te moeten trainen en presteren. In 2011 voor het eerst deelgenomen en 2x de 2e plaats behaald op de Walters Benelux cup en de YBF.
In 2014 heb ik Deelgenomen aan de C en B wedstrijden van de NBBF/IFBB en eind 2014 geplaatst voor de Miss Universe.
Omdat we inmiddels waren gestart met CrossFit Oost en Doetinchem was het tijd om te kijken wat ik daarin kon behalen en 2 maanden na de Universe heb ik me geplaats voor de Rotterdam open, gevolgd door The Beach Throwdown en de Spanish Throwdown in Madrid.
Ik heb geleerd dat ondanks alle sporten mij blijven trekken, het voor mij het belangrijkste is om gezond en fit te zijn en lekker in je vel te zitten. Vaak lijken dingen anders dan dat het is. Om anderen dit ook te laten ervaren en te laten zien wat ze kunnen bereiken en hoe mooi ze eigenlijk al zijn, heb ik het programma 8 weeks to summerbody opgestart. Om vrouwen te laten zien dat bepaalde poses en belichting je lichaam al heel anders laten lijken. Waardoor ze er net zo uit kunnen zien als vrouwen op de foto’s op facebook en instagram. Hierin heb ik vooral mijn ervaringen uit de Figure competities gebruikt.
Met behulp van mijn ervaringen in de verschillende takken van sport en opleidingen wil ik je begeleiden naar jouw persoonlijke doelen, waarbij we niet alleen voor 100% resultaat gaan, maar je ook zal ervaren dat dit erg leuk is.

Laat je verrassen, hoe binnen een korte tijd, grote vooruitgang geboekt kan worden.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact op voor een informatief gesprek.

Ellen Gussinklo
Personal Trainer
iMprOVE4Result Personal training & Health

Mijn belangrijkste opleidingen:
Sport, Gezondheid en Management (HAN, Nijmegen)
TOP trainer A, B en C (The Overload Principle)
CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Gymnastics Trainer
Personal Hormonal Profiling
Mylogenics: Activation / Release / Rehab
Master Kettlebell opleiding
Power Sledtraining
Sportvasten ‘Make the switch’ / ‘Prepare for and keep the switch’
LAPT Personal trainers opleiding
Les Mills Groupfitness: Bodypump/-attack/-combat/-balance

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2018 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond