Jaap Sijtsema

Jaap Sijtsema

Jaap Sijtsema

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Veiligheid en Vakmanschap en opgeleid tot onderofficier bij de Koninklijke Landmacht. Vanwege een knie blessure in 2011 heb ik besloten om te stoppen en door te gaan leren, voor Technicus Krachtstroom.
Naast mijn opleiding ben ik gestart bij iMprOVE4Result als trainer omdat mijn passie ligt in de sportwereld. Ik deed veel aan hardlopen en Fitness, maar door nieuwe inzichten en de kennismaking met CrossFit ben ik me verder gaan verdiepen in training en voeding.
In de afgelopen 3 jaar ben ik mij verder gaan specialiseren op het gebied van krachtopbouw en trainingsopbouw na klachten en blessures en sportspecifieke training.
Hiermee ben ik verantwoordelijk voor: De begeleiding na blessures of bij klachten en de programmering voor het toewerken naar sportspecifieke prestaties.
Door mijn passie en motivatie voor sport, streef ik altijd naar verbetering. Wat inhoud dat ik me continu bezighoud met het vernieuwen van mijn kennis en blijf leren. Ik draag graag mijn motivatie over aan andere, en streef erna om andere op een hoger niveau te krijgen.
Door de vele kennis die aanwezig is in ons team, de passie met sport en de trainingsmogelijkheden weet ik zeker dat we u kunnen helpen om uw trainingsdoelen na te streven en daarbij de desbetreffende trainingsresultaten te halen!
Wil jij weten hoe jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Of vragen over wat voor jou haalbaar is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en je zelf kunt beslissen of dit is wat je zoekt.

Jaap Sijtsema
Trainer bij improve4result Personal training & Health en CrossFit Oost en CrossFit Doetinchem
CrossFit Level 1
CrossFit Powerlifting
Powerlift Trainer (KNKF geregistreerd)

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2017 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond