Wedstrijdbegeleiding

Wedstrijdbegeleiding

In de verschillende takken van krachtsport is het mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden. Het kan een enorme motivatie geven om toe te werken naar een wedstrijd.
Een wedstrijd zorgt voor een gericht doel, waardoor je gemotiveerd blijft om de daarbij horende stappen te nemen en jezelf continu blijft verbeteren. Wedstrijden zijn er voor verschillende niveau’s.

Het verschil tussen je doelen en het deelnemen aan een wedstrijd, is dat je in een wedstrijd op het juiste moment moet ‘pieken’. Wil je algemene doelstellingen behalen, dan wil je dat niet op 1 dag, maar wil je dat als blijvend resultaat. Om te ‘pieken’ op het juiste moment is het van groot belang dat de programmering van je training klopt en daarbij de brandstof (voeding) die je nodig hebt om je trainingen uit te kunnen voeren en te kunnen herstellen van je belasting.

Iedereen start vanuit een andere basis en heeft een andere belastbaarheid. Om blessures te voorkomen en ook daadwerkelijk op jouw ‘piek’moment te zitten, is het dus van groot belang dat je een trainings- en voedingsschema krijgt die bij jouw lichaam en situatie hoort.

We zijn officieel gecertificeerd en hebben de opleidingen en achtergrond voor :

  • Powerliften
  • Weightliften
  • Bodybuilding
  • CrossFit

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij begeleiding? Dan leggen we je graag uit hoe het in zijn werk gaat en wat we voor je kunnen betekenen.

kracht

Veelgestelde vragen:

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
  • Gezellenlaan 10
  • 7005 AZ Doetinchem
© 2017 - Improve4result heeft haar website laten maken door Ebbers Media.
Footer achtergrond