Specifiek doel?

Specifiek doel?

Heb jij een specifiek doel voor ogen,  herstellende van een blessure, ben je sportman/vrouw en wil je je prestaties verbeteren, wil je persoonlijke begeleiding, of juist in een kleine groep?

De vraag is niet of je het kunt, maar hoe belangrijk het voor je is en of je bereid bent om alles zo af te stemmen, dat je je doelen kunt realiseren.

Laat je verrassen door de trainingsmethoden die je een stap verder helpen naar je doel. Of het nou kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid of coördinatie is.

Naast de juiste trainingsmethoden zijn rust, voeding en supplementen essentiële factoren die een rol spelen bij het verbeteren van prestaties. Het is van belang om de juiste combinatie te creëren.

Voor het verbeteren van de prestaties wordt o.a. gebruik gemaakt van de Power Sled en Kettlebells (afhankelijk van de doelstelling)

Daarnaast hebben de strength & Conditioning trainingen ook een enorme transfer naar elke tak van sport. Wil je sneller, explosiever, sterker worden, dan zijn deze trainingen waarschijnlijk zeer geschikt voor jou.

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond