Wedstrijdbegeleiding

Wedstrijdbegeleiding

‘Strong is the new Skinny’.

Het draait niet meer om slank zijn, maar om gezond, sterk en fit zijn. Een laag vet% met mooie vormen, ipv een plat lichaam zonder vorm.

Iedereen heeft in de bouw een ander lichaam  en niet iedereen zal op het gebied van fitness (of het nou CrossFit of figure is) aan een wedstrijd deel kunnen nemen. Toch is het voor iedereen mogelijk om een beter in je vel te zitten, met een lager vet%, je gezond en fit te voelen vol energie.

In eerste instantie is het van belang om de basis goed neer te zetten met behulp van voedings- en trainingsbegeleiding.

Maar sommigen zoeken meer uitdaging en willen een stapje verder gaan om te kijken wat er binnen hun mogelijkheden ligt op het gebied van voeding en training. Hier komt veel meer bij kijken. Afgestemde trainings- en voedingsschema’s en met name naar een wedstrijd toe worden er veel trucjes en stappen ondernomen om het laagste vet% neer te zetten met de juiste spiermassa/definitie.

Naast de kennis is er veel ervaring opgedaan door deelname aan verschillende Figure/bodyfitness wedstrijden zowel nationaal als internationaal, met als laatste een van de zwaarste amateurwedstrijden: de Mr en Ms. Universe in Hamburg.

Wil je ook kijken wat haalbaar is, meer uitdaging of net dat stapje verder gaan?

Of het nou voor een fotoshoot of voor een wedstrijd is, voor alle hulp omtrent: voeding, training, poseren, kleding, bruining, etc. kun je bij ons terecht. Voor meer informatie neem contact op via de mail.

 

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond