Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling

Revolutionaire research onthult waarom hormonen de ‘missing link’ zijn bij gewichtsverlies en de sleutel tot vitaliteit en verjonging.

Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. De rol die de diverse hormonen hierbij spelen blijkt de ‘missing link’ te zijn.

Er is nu een methode waarmee u uw hormonen op een natuurlijke wijze kunt beïnvloeden. Deze gepatenteerde methode heet ‘Personal Hormonal Profiling’. Met Personal Hormonal Profiling is het mogelijk om u jonger en vitaler te voelen en tegelijkertijd blijvend gewicht te verliezen op uw specifieke probleemgebieden.

Hormonen bepalen niet alleen hoe u zich voelt, maar ook hoe u eruit ziet. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen is afhnakelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden: een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen en relatief slanke mannen met toch een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam, kan uw persoonlijk hormonal profile worden bepaald. De verhoudingen tussen de 12 meetpunten geven namelijk de verhoudingen tussen de verschillende hormonen aan. Door de uit balans zijnde hormonen op een natuurlijke wijze te beïnvloeden zult u zich jonger en vitaler voelen en tegelijkertijd gewicht verliezen op uw specifieke probleemgebieden.

Personal Hormonal Profile is tevens uitermate geschikt om uw sportprestaties te verbeteren. Diverse atleten van topniveau maken daarom al geruime tijd gebruik van deze gepatenteerde methode.

We kunnen onze hormonen op 3 verschillende manier beïnvloeden, nl. door voeding, training en d.m.v. supplementen.

Naar aanleiding van uw ‘Personal Hormonal Profile ontvangt u een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementenschema waarmee uw succes kan wordten gegarandeerd! (mits de richtlijnen zorgvuldig worden gevolgd uiteraard!)

Voor het bepalen van uw ‘Personal Hormonal Profile dient u eerst een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst in combinatie met een anamnese en de huidplooimetingen geven een duidelijk beeld m.b.t. iemands hormonale profiel. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u dan binnen enkele werkdagen uw persoonlijke schema’s.

Bel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Meer informatie op www.mijnphp.nl

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond