Mylogenics

Mylogenics

 Wat is Mylogenics

Mylogenics is een nieuwe test- en behandelmethodiek waarmee het direct boeken van resultaat voorop staat. De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Verbetering van alle soorten blessures en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Zo worden o.a. de meest succesvolle technieken van Active Release, gecombineerd met die van Functional Stretching, Muscle Activation, Functional Medicine, Manual Concepts, Medische Fitness enz.

Deze specifieke aanpak zorgt voor spectaculaire resultaten. Binnen enkele minuten worden de zwakke schakels in het systeem opgespoord, waardoor er een nauwkeurig beeld wordt gecreëerd van de bewegingen van de cliënt.

Met mylogenics worden deze zwakke schakels meteen versterkt en indien noodzakelijk, een trainingsschema opgesteld en de mogelijkheden voor het bevorderen van het herstel met behulp van de juiste voedingssupplementen.

In tegenstelling tot vele andere behandelmethoden behandelt Mylogenics de oorzaak van de klacht, en niet het gevolg. Omdat het ontstaansmechanisme van uw klachten behandelt kunt u, zelfs na jaren van klachten en behandelingen door diverse therapeuten, direct verlichting ervaren.

Welke Klachten zijn o.a. goed te behandelen met een Mylogenics behandeling?

Mylogenics behandelingen zijn geschikt voor iedereen, van topatleet tot huisvrouw, o.a. voor klachten zoals:

Lage rugklachten.
Achillespees ontstekingen.
Knieklachten.

Zenuwklachten.
Tennisarm.
Golfarm.
Enkelblessures.
Impingements (Zenuwinklemmingen).
Schouderklachten.
Frozen shoulders.
Div. peesontstekingen..
Carpaaltunnelsyndroom.
Slijmbeursontstekingen..
Bekkeninstabiliteit.
* Enz.

Hoe ziet een behandeling eruit
Een behandeling is een combinatie van onderzoeken en behandelen. De “practitioner” gebruikt zijn/haar handen om de structuren (spieren, pezen etc.) te voelen en eventuele “verklevingen” vast te stellen. Deze “verkleefde” weefsels worden daarna behandeld door directe spanning te geven terwijl de patiënt de specifieke beweging maakt.

Wanneer merk ik verbetering
De meeste patiënten ervaren direct na de eerste behandeling al verbetering. Dit is te merken in de vorm van een groter bewegingsuitslag, minder pijnklachten, meer kracht of verminderde tintelingen.

Kan een behandeling ook mijn prestaties verbeteren?
Prestaties variërend van golf, zwemmen, vechtsport, turnen etc. kunnen significant verbeteren door een behandeling aan de betrokken structuren (spieren).

Wat kost een behandeling
Een behandeling kost €60,00 en zal rond de 20 – 45 minuten duren. Over het algemeen zijn er tussen de 2 – 10 behandelingen nodig. Het komt echter regelmatig voor dat er na 1 behandeling al geen klachten meer zijn.

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact op.

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond