Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit meerdere trainers.

Wij beschikken over verschillende specialtiteiten en komen vanuit een andere trainingsachtergrond. Op die manier kunnen we altijd een gepaste begeleiding bieden op het gebied van voeding, presatie, afvallen enz. Door deze samenwerking willen we vanuit verschillende oogpunten en in goed overleg een zo compleet mogelijk aanbod neerzetten voor het behalen van jouw doelstellingen.

Hidde: alle kennis rondom Powerliften, techniek en uitvoering rondom de Benchpress, Squat, Deadlift en additional oefeningen die belangrijk zijn om je sterker te maken in de basics.

Walter: alle kennis rondom conditioneel trainen, afvallen, blessurebeperkingen of weer opbouwen vanuit een blessure en alle ervaring met alle mogelijke varianten van training die het beste passen bij jouw doelstelling en jouw mogelijkheden.

Ellen: alle kennis rondom krachttraining, CrossFit en voeding. Vooral ook op het stuk hormonaal je lichaam weer in balans brengen, beter worden in specifieke CrossFit Skills en ervaring op wedstrijdniveau in Bodybuilding en CrossFit.

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond