'Ultimate Fatloss Challenge'

‘Ultimate Fatloss Challenge’

Deze trainingen worden zowel indoor als ‘outdoor’ gegeven.

Tijdens deze trainingen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen gericht op het verbeteren van kracht, VO2 max. en vetverbranding. De trainingen worden gegeven voor een kleine groep met maximaal 8 deelnemers.

Bij de trainingsmaterialen kun je denken aan: halterstangen, kettlebells, battle ropes, sand bags, sled, trx, enz.

Heb je zin in een uitdagende workout met een ‘fun’factor met als belangrijkste doel: resultaat? Dan is dit iets voor jou.

 

Deelname:

Om deel te kunnen nemen aan deze trainingen moet je bekend zijn met de belangrijkste succesfactoren voor het behalen van resultaat, nl: voeding, hormonaal/energysystem training en rust. Heb je in het verleden Hormonal Profiling (PHP) gevolgd, dan zijn deze trainingen zeer geschikt als extra uitdaging en is er geen extra intake nodig. (tenzij er blessures/beperkingen zijn)

Voor andere geïnteresseerden is een intake verplicht, om de veiligheid te waarborgen. Hier wordt gekeken of er klachten/problemen zijn, die erger kunnen worden als deze niet op worden gelost. Zo krijg je meteen een ‘Total Body Check’. Hierbij komt ook informatie over voeding aan bod.

Het traject duurt 10 weken. Bij voldoende deelname wordt de les 2 keer gegeven, op maandagavond en woensdagavond. De groepen blijven gedurende die 12 weken hetzelfde om een goede opbouw te kunnen waarborgen. Tijdens dit traject wordt er een huidplooi meting gedaan bij aanvang, na 6 weken en aan het eind.

 

Kosten (voor 10 weken, inclusief de metingen, voedingsadvies, gehele begeleiding, exclusief een intake)

 

Deelname: 1 x per week                                             De waarde van 3 pt sessies                                              180,-

Deelname: 2 x per week                                            De waarde van 5 pt sessies                                              300,-

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond