Waarom wij?

Waarom wij?

Wij zijn al 20 jaar werkzaam in de fitness en groepslessen.

Wij zijn 10 jaar geleden gestart met iMprOVE4Result. We hebben ons in de tussentijd doorontwikkeld naar een sportschool en 2 CrossFit gyms. We hebben deelgenomen aan verschillende wedstrijden waaronder Bodybuilding, Powerliften en CrossFit in de Elite klasse. Hebben ondertussen al weer 4 jaar ervaring in het begeleiden van pre- en postnatale mama’s, maar ook mannen en jonge meiden kunnen klachten ervaren die te maken hebben met het verbeteren van hun core.

Vele opleidingen en cursussen afgerond en onderlegd met veel kennis op verschillende gebieden.

Waarom is dit belangrijk voor jou?

Niemand is hetzelfde. Ook al kunnen 2 personen het doel hebben om af te vallen, toch zal dit misschien vanuit een ander oogpunt benaderd moeten worden. Bijvoorbeeld: bij de een omdat dit een hormonaal probleem is. Bij de ander omdat het lastig is de juiste voeding op het juiste moment te pakken en iemand een stok achter de deur nodig heeft om in beweging te komen. Hetzelfde doel, een totaal andere benadering.

Wij passen het traject dan ook aan op jouw behoeften en doorlopen niet een standaard traject dat bij iedereen wordt gedaan. Zo is het traject op maat en afgestemd op jouw wensen en behoeften met de ervaring en kunde vanuit verschillende gebieden toegepast.

Daarnaast heeft bijna iedereen wel klachten/beperkingen in het lichaam. Sommige problemen zitten er al voor een lange tijd en zijn al behandeld door veel verschillende behandelaren, andere problemen worden pas opgemerkt tijdens het sporten.

Daarnaast ervaren ook veel mensen niet direct aanwijsbare klachten. Klachten rondom voeding, opgeblazen gevoel, futloosheid, vermoeidheid, prikkelbaar, etc.

Ik hoor mensen vaak zeggen: “maar ik mag niet zeuren, er zijn mensen die het erger hebben…” dat klopt…. maar er zijn ook veel mensen die er geen last van hebben. En wat is er nou belangrijker dan je gezondheid. Neem dus nooit genoegen met goed genoeg,¬†als het ook beter kan.

Elke stap brengt je dichter bij een doel en zorgt ervoor dat je meer kunt en je jezelf beter voelt.

Om je fysieke klachten te verhelpen, maak ik gebruik van Mylogenics. Daarnaast hebben andere klachten bijna altijd een nauw verband met hormonen en neurotransmitters, waar met behulp van de juiste voeding en training enorm veel invloed op uit te oefenen is.

“We are poisoning the cells in our body whole day long, day after day, year after year, with drugs, additives, polluted water and air, junk food and all kinds of stuff, and we’re surprised when the bodies reaction to these noxious stimuli is illness and disease. Then, without respect for these living cells we start to “treat” the illness with the same drugs and poison as what causes the disease in the first place.”

Dr. L.N. Anderson

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond