Mylogenics

Mylogenics

Doordat ik langere tijd klachten(stekende,drukkende pijn) had aan de binnenkant van mijn knie ben ik eens bij Ellen gaan informeren of zei hier iets aan kon doen met haar kennis van Mylogenics.

Ellen gaf aan dat ze er waarschijnlijk wel wat mee kon, dus heb ik een afspraak gemaakt.Ze heeft toen op verschillende drukpunten rondom de knie kracht gezet en ik moest dan mijn been in bepaalde posities bewegen terwijl zei kracht zette op die punten. Dit voelde even erg pijnlijk aan op het moment van bewegen, hieraan kon ze merken of het vast zat of niet. Hoe vaker ze dit punt aanpakte hoe minder de pijn werd. Na een aantal drukpunten te hebben gehad heeft ze een aantal spieren geactiveerd die met deze blessure te maken hadden.

Na dit alles vroeg Ellen mij of ik nog steeds dezelfde klachten had of dat het al minder was, en na een lange tijd zoeken kon ik echt geen pijntje meer voelen.

Ik geloofde er eerst zelf ook niet zo in , maar na het zelf ervaren te hebben durf ik nu met zekerheid te zeggen dat het echt helpt, De pijn was helemaal weg !!!

 Bjorn

 

Een aantal weken  geleden kreeg ik een zweepslag, het was tijdens een sprong bij volleybal

Heb rust genomen precies zoals de dokter gezegd had,

Na een tijdje ging het beter alleen tijdens lopen en inspanning was bij het afrollen van de voet deed de spier nog redelijk pijn , Ellen heeft me daarna 1 x behandeld en dat heeft goed geholpen, de behandeling voel je wel maar het resultaat ook , of eigenlijk het resultaat  voel je niet meer haha !

Gelijk na de behandeling was het weg, savonds kwam er iets van terug tijdens het lopen maar de volgende dag tot nu heb ik er geen last meer van,

Weet wel als ik weer zoiets krijg ga ik gelijk naar Ellen om het te laten behandelen

Gerard

 

In mijn vrije tijd loop ik survival runs. Afgelopen jaar heb ik BSC gelopen. Dat is 7 km met ongeveer 25 hindernissen. Door te veel trainen en ook langere afstanden gaan lopen van de een op andere dag, heb ik knieklachten opgelopen.

Ellen heeft mij behandeld met de Mylogencis methoden. Dit heeft mij heel veel geholpen. Na 2 of 3 behandelingen was ik zo goed als zeker van de pijn af.

Doordat ik van de pijn af was, heb ik daarna meteen 13 km. gelopen. Dit was natuurlijk iets teveel van het goede waardoor de pijn weer terug kwam. Ik ben daarna weer behandeld en ik heb rust gehouden, daarna heb ik specifieke krachttraining gedaan om alles sterker te maken  voor de knie en om harder te lopen. Ik ben nu weer volledig hersteld door Mylogenics en kan merken dat mijn snelheid omhoog is gegaan.

Gijs

“Nothing in the world gives a better feeling than reaching your goals and dreams,
The harder the journey, the greater the reward. Let's make it happen!”
iMprOVE4Result

  •  
Footer achtergrond